Olej arganowy 25 L

Zapytaj o cenę

Olej arganowy ze względu na swój bogaty skład ma szerokie zastosowanie w kosmetyce. Jest bogatym źródłem witaminy E, która jest jednym z najsilniejszych antyoksydantów oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych pomagających w uzupełnianiu niedoborów składników tłuszczowych w skórze. Olej arganowy jest bardzo dobrze wchłaniany przez skórę, dlatego jest często wykorzystywany jako kosmetyk do masażu oraz składnik kosmetyków do pielęgnacji cery zniszczonej i z oznakami starzenia.

Kategoria: